Megoldásaink   |  Munkatársaink   |  Jelentkezés konzultációra  |   Elérhetőségeink

Munkatársaink

Boros Áron

Vezérigazgató

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen pénzügy fő-, vállalatértékelés mellék-szakirányon szereztem meg a közgazdász diplomámat és még az egyetemi éveim alatt a tőzsde kereskedői, valamint opciós és határidős piaci vizsgát is letettem a Brókerképző Alapítványnál. Tanulmányaim befejezése a Kaposvári Egyetem Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskolájában történt, ahol doktori fokozatot szereztem. Tapasztaltomat több hazai kereskedelmi banknál és azok kockázati tőkelalapkezelőinél, illetve tanácsadó cégeinél gyűjtöttem. Treasury ügyletekben, vállalati finanszírozási- és tőkepiaci tanácsadásban, állami támogatási szabályok terén és a zöld finanszírozás/ESG területen számottevő szakértelemmel rendelkezem. A karrieremet a Stradamus Zrt. elnök-vezérigazgatójaként, a társaság alapítójaként folytatom 2022 áprilisától. Elsődleges célom, hogy regionálisan is elismert, fentarthatósági szempontokat szem előtt tartó, partnerségben működő tanácsadó cégként támogassuk ügyfeleinket a mai kihívásokkal teli beruházási és finanszírozási környezetben.

Kovács Bálint

Igazgató

Diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetemen nemzetközi gazdálkodás szakon és gazdaságdiplomácia szakirányon szereztem meg. Tanulmányaim során kiemelten foglalkoztam nemzetközi pénzügyekkel, tőzsdei műveletekkel, külgazdasági diplomáciával és környezetgazdasággal is. Szakmai tapasztalataimat több hazai befektetési szolgáltatónál gyűjtöttem vállalati és tőzsdei elemzőként, emellett vállalati tranzakciókat értékelési munkákkal támogattam. A pénzpiacok és befektetések széles skáláján rendelkezem nagyfokú ismeretekkel, továbbá részt vettem több hazai részvény tőzsdei bevezetésében is. 2019-től management tanácsadóként dolgozom, szakterületeim közé tartozik a pénzügyi elemzés és értékelés, a megvalósíthatósági tanulmányok készítése és a fenntartható vállalatfinanszírozási és ESG tanácsadási szolgáltatások. A karrieremet a Stradamus Zrt. társtulajdonosaként és igazgatósági tagjaként folytatom 2022 májusától. Munkám során elsődlegesen a zöld vállalatfinanszírozási és ESG tanácsadói szolgáltatások üzletág vezetését látom el, mindemellett a finanszírozási és tőkepiaci tanácsadói szolgáltatásainkat is aktívan támogatom.

Boros-Tóth Adrienne

Tanácsadó

Alapvégzettségemet tekintve agrármérnök vagyok, melyet kezdetben a természethez, környezethez fűződő elköteleződésem miatt választottam. Az itt szerzett tudást a Budapesti Műszaki Egyetemen kívántam bővíteni, specifikálni, így 2021-ben mester szakon környezeti és regionális közgazdász diplomát szereztem. Korábbi munkáim során stratégiai szakértőként részt vettem több nemzetközi projekt megvalósításában, mind szakmai, mind koordinációs szerepben, melynek köszönhetően nemzetközi konferenciákon képviselhettem a szakmai álláspontot. Immáron másfél éve foglalkozom zöld pénzügyi megoldásokhoz kapcsolódó tanácsadással. Fentieken túl jelenleg egy országos kiemelt projekt koordinációs feladatait is ellátom.

Szücs Viktória

Tanácsadó

Diplomámat a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem, ahol az alapképzésem Gazdálkodási és menedzsment, majd a mesterképzésem Regionális és környezeti gazdaságtan szakon végeztem. Korábban innovációmenedzsmenttel és zöld tanácsadással foglalkoztam. Szakmai érdeklődésem kiterjed a megújuló energia és a körforgásos gazdaság kérdéseire, ezekben a témákban kutatást és képzést is végeztem.

STRADAMUS ZRT. © 2023 | Karrier