Megoldásaink   |   Munkatársaink   |   Elérhetőségeink

Munkatársaink

Boros Áron

Vezérigazgató

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen pénzügy fő-, vállalatértékelés mellék-szakirányon szereztem meg a közgazdász diplomámat és még az egyetemi éveim alatt a tőzsde kereskedői, valamint opciós és határidős piaci vizsgát is letettem a Brókerképző Alapítványnál. Tanulmányaim befejezése a Kaposvári Egyetem Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskolájában történt, ahol doktori fokozatot szereztem.

Tapasztaltomat több hazai kereskedelmi banknál és azok kockázati tőkelalapkezelőinél, illetve tanácsadó cégeinél gyűjtöttem. Treasury ügyletekben, vállalati finanszírozási- és tőkepiaci tanácsadásban, állami támogatási szabályok terén és a zöld finanszírozás/ESG területen számottevő szakértelemmel rendelkezem.

A karrieremet a Stradamus Zrt. elnök-vezérigazgatójaként, a társaság alapítójaként folytatom 2022 áprilisától. Elsődleges célom, hogy regionálisan is elismert, fentarthatósági szempontokat szem előtt tartó, partnerségben működő tanácsadó cégként támogassuk ügyfeleinket a mai kihívásokkal teli beruházási és finanszírozási környezetben.

Kovács Bálint

Igazgató

Diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetemen nemzetközi gazdálkodás szakon és gazdaságdiplomácia szakirányon szereztem meg. Tanulmányaim során kiemelten foglalkoztam nemzetközi pénzügyekkel, tőzsdei műveletekkel, külgazdasági diplomáciával és környezetgazdasággal is.

Szakmai tapasztalataimat több hazai befektetési szolgáltatónál gyűjtöttem vállalati és tőzsdei elemzőként, emellett vállalati tranzakciókat értékelési munkákkal támogattam. A pénzpiacok és befektetések széles skáláján rendelkezem nagyfokú ismeretekkel, továbbá részt vettem több hazai részvény tőzsdei bevezetésében is. 2019-től management tanácsadóként dolgozom, szakterületeim közé tartozik a pénzügyi elemzés és értékelés, a megvalósíthatósági tanulmányok készítése és a fenntartható vállalatfinanszírozási és ESG tanácsadási szolgáltatások.

A karrieremet a Stradamus Zrt. társtulajdonosaként és az igazgatósági tagjaként folytatom 2022 májusától. Munkám során elsődlegesen a zöld vállalatfinanszírozási és ESG tanácsadói szolgáltatások üzletág vezetését látom el, mindemellett a finanszírozási és tőkepiaci tanácsadói szolgáltatásainkat is aktívan támogatom.

Boros-Tóth Adrienne

Tanácsadó

Alapvégzettségemet tekintve agrármérnök vagyok, melyet kezdetben a természethez, környezethez fűződő elköteleződésem miatt választottam. Az itt szerzett tudást a Budapesti Műszaki Egyetemen kívántam bővíteni, specifikálni, így 2021-ben mester szakon környezeti és regionális közgazdász diplomát szereztem.

Korábbi munkáim során stratégiai szakértőként részt vettem több nemzetközi projekt megvalósításában, mind szakmai, mind koordinációs szerepben, melynek köszönhetően nemzetközi konferenciákon képviselhettem a szakmai álláspontot.

Immáron másfél éve foglalkozom zöld pénzügyi megoldásokhoz kapcsolódó tanácsadással.
Fentieken túl jelenleg egy országos kiemelt projekt koordinációs feladatait is ellátom.

Wágner Hanna

Tanácsadó

Szakmai utamat az Amszterdam és Örebro Egyetemeken kezdtem, ahol fenntarthatósági fejlődés terén szereztem bachelor- és mesterdiplomát.

Ezt követően Brüsszelben az EFRAG-nál dolgoztam, aholelőször az agnosztikus munkálatokban és belső szabályozás kialakításában segítettem, majd szektor specifikus szabványok írójaként folytattam a munkát. Ez a tapasztalat lehetővé tette, hogy mélyebb betekintést nyerjek az ESG terén, és megérthessem azokat a kihívásokat és lehetőségeket, amelyekkel a vállalkozások szembesülnek.
Következő lépésként ESG tanácsadóként kezdtem dolgozni, közvetlenül támogatva azokat a vállalkozásokat, amelyeket érintenek az ESG kötelezettségek, legyen szó kis- és középvállalkozásokról vagy multinacionális cégekről.

A Stradamus Zrt-nél továbbra is az ESG jogszabályi megfelelés támogatását vállalom, beleértve a fenntarthatósági jelentések elkészítését, az ESG transzformációs folyamatokat és az ESG stratégiák kidolgozását. Célom, hogy segítsem ügyfeleimet abban, hogy hatékonyan alkalmazzák az ESG gyakorlatokat, miközben hozzájárulnak a fenntartható jövő kialakításához és megfelelnek az egyre szigorúbb szabályozási elvárásoknak.

László Vanda

gazdasági és tanácsadói manager

Tanulmányaim során alapszakon igazgatásszervezőként végeztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, majd mesterképzésen közigazgatási szakértő, közigazgatási vezető szakirányon szereztem diplomát. Az egyetemi éveket követően Európai Uniós pályázatíró és projekmenedzser, valamint rendezvényszervező képesítéssel gazdagítottam a tudásomat, melyek tovább bővítették szakmai lehetőségeimet a projektek hatékony tervezésében és megvalósításában.

Korábbi munkatapasztalataim során széles körű tapasztalatot szereztem az üzleti folyamatok hatékony menedzselésében, szervezeti struktúrák kialakításában, valamint az ügyfélmenedzsment területén, különös tekintettel az ügyvédi irodában és a közszolgálati szektorban végzett munkámra, melyek értékes tapasztalatokkal gazdagítottak, és lehetővé tették számomra, hogy részese legyek számos komplex ügy és projekt kezelésének.

STRADAMUS ZRT. © 2024 | Karrier