Iparági tudásunk   |   Szolgáltatásaink   |   Munkatársaink   |   Partnereink   |   Blog   |   Elérhetőségeink

Stradamus Zrt.

Zöld forrás, üzleti tranzakció, tőzsdei siker

Rólunk

A Stradamus Zrt. egyedülálló szakértelmet és szolgáltatásokat kínáló hazai tanácsadási vállalat. Víziónk és missziónk, hogy a fenntartható értékteremtést csak ügyfeleinkkel együtt érhetjük el. Tanácsadóként kiemelkedő tudással és tapasztalattal rendelkezünk a zöld finanszírozási megoldásokban, az ESG-tanácsadásban, képzésben, valamint a tranzakciós tanácsadás (M&A) területén.

A Stradamus emellett aktívan támogatja a vállalatok tőzsdére lépését, kijelölt tanácsadóként (NOMAD) számos sikeres bevezetésben vettünk részt.

Vezetőink banki, befektetési és management tanácsadási háttérrel rendelkeznek, és hosszú évek óta kamatoztatják pénzügyi, tőzsdei, valamint fenntarthatósági tapasztalataikat, így garantálva szolgáltatásaink magas színvonalát.

A Stradamus Zrt.-t 2022-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy ügyfeleink pénzügyi, tőzsdei és ESG-vel kapcsolatos igényeit egyben, teljeskörű szolgáltatási portfólió felállításával tudjuk megvalósítani. Az alapító-tulajdonosok közé tartozik az AegisLegal ügyvédi iroda, melynek támogatásával a szolgáltatásinkhoz kapcsolódó jogi munkákat is képesek vagyunk ellátni.

Iparági tudásunk

Átfogó szaktudásunkkal és iparági tapasztalatainkkal támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy sikeresen navigáljanak a komplex kihívások között, maximálisan kihasználják lehetőségeiket, és eredményesen alkalmazkodjanak a gyorsan változó piaci környezethez. 

Szektor-specifikus szakértelmünkkel és mélyreható iparági ismereteinkkel – különösen a technológia (Fintech, Space & Defence, Medtech), mezőgazdaság és élelmiszeripar, feldolgozó és szolgáltató ipar, valamint a közigazgatás, önkormányzatok, felsőoktatás, sport és művészet területén – átfogó betekintést nyújtunk a teljes üzleti értékláncba. Szolgáltatásaink iparágfüggetlenek, de kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk ezen szektorokban, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy pontosan és megalapozottan hozzák meg a legjobb döntéseket.

Szolgáltatásaink

Tőkepiaci és finanszírozási, valamint stratégiai tanácsadási szolgáltatásaink mellett az ESG és zöld finanszírozás terén is szakértői támogatást nyújtunk. A Stradamus Zrt. a teljes projektciklus során segíti ügyfeleit, az előkészítő szakmai tanácsadástól kezdve az átfogó elemzéseken át a megvalósításig és a működési hatékonyság növeléséig. 

Csapatunk

Boros Áron

Vezérigazgató - Partner

Kovács Bálint

Igazgató - Partner

László Vanda

Gazdasági és tanácsadói manager

Wágner Hanna

Senior tanácsadó

Advisory Board

A Stradamus szakmai tudását és szolgáltatási portfólióját az Advisory Board tagjaival is erősíti. Advisory Board olyan kiváló szakembereket tömörít, akik a saját területükön vezető szerepet töltenek be, és széleskörű tapasztalatukkal hozzájárulnak a cég tevékenységéhez. Egyedi és meghatározó tapasztalatokkal rendelkeznek, amelyeket korábbi közös projektek során szereztek, így kiválóan ismerik és megfelelnek a cég standardjainak. A tanácsadók által nyújtott szaktudás és szakértelem kiegészíti és fejleszti a Stradamus Zrt. tevékenységét, hozzájárulva az üzleti siker és fenntartható növekedés folyamatos előmozdításához.

Kiemelt partnerünk

Az AegisLegal, a Stradamus Zrt. társtulajdonosa és egyben kiemelt partnere, kulcsfontosságú szerepet tölt be a cég életében. Az AegisLegal csapatának célja, hogy ügyfeleiknek nagymértékben specializált jogi szolgáltatásokat és stratégiai tanácsadást nyújtsanak, különösen az üzleti tranzakciók, a tőkepiacok és a bizalmi vagyonkezelési konstrukciók területén. Mint a Stradamus partneri jogi irodája, az AegisLegal támogatja a tranzakciós és tőzsdei ügyletek megvalósítását az ügyfeleink számára előnyös, one-stop-shop konstrukcióban.

További partnereink

Díjaink és Tagságaink

„Az év kijelölt tanácsadója a BÉT Xtend piacon”

STRT Holding tőzsdei bevezetéséért járó tanácsadói szakmai elismerés

Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

Hírek és bejegyzések

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal, akik 48 órán belül felkeresik Önt.

    Az Ön teljes neve

    E-mail címe

    Üzenete (nem kötelező)


    Elérhetőségeink

    kapcsolat@stradamus.hu
    +36 (30) 219-4328   |   +36 (70) 685-0493

    Levelezési címünk
    1137 Budapest, Katona József u. 6. 2. emelet

    STRADAMUS ZRT. © 2024 | Karrier | Adatkezelési tájékoztató